Minden munkagép közös jellemzője, hogy acélszerkezetre illesztve hordozza a talajjal közvetlen kontaktusba kerülő, kopásnak leginkább kitett alkatrészeket. Ezek lehetnek tengelyre illesztett, forgó mozgásra képes, illetve szárra rögzített, fix kialakítású megoldások egyaránt. Mind a hordozó szerkezet mind pedig a forgó illetve fix munkaegység sajátos igénybevételnek van kitéve, sajátos kihívásoknak kell megfelelniük.

Az acélvázzal szemben elvárás a masszív, erős, szinte robosztus kialakítás, a kiváló anyagminőség, és a szakító hatásnak kitett részeken a kivételesen erős kialakítás. A forgó alkatrészeknél a csapágyazás, a csapágyak tartóssága, szennyeződések csökkentését eredményező kialakítása, és a kopásnak kitett vágó élek tartóssága a legfontosabb vizsgálandó szempont. A fix kialakítású alkatrészeknél a szárak stabilitása, ellenállása, az esetleges rugózás mértéke, a talajjal közvetlenül érintkező kések kopásállósága, az oldható kötések kialakítása lényeges. Vizsgálandó végül az, hogy az egyes berendezések munkavégzés közben milyen mértékű talajkeverő hatást váltanak ki, a szármaradványok beforgatása, illetve eldolgozása milyen mértékű.

A társaságunk által forgalmazott munkagépek egyszerre biztosítják a vonóerő igényhez illeszkedő nagy tömeget, a kiváló megmunkálás miatt tökéletes anyagminőséget, a kopásálló részek tartósságát és végül mindezekhez rendkívül kedvező vételárat.